TRUCKSTYLING VAN STOELHOEZEN TOT BEDPLATEN

Uit het idee om vrachtwagenchauffeurs een tweede huis in hun vrachtwagencabine te bieden ontstond een gevarieerd aanbod van praktische, nauwkeurig aangepaste truckstyling.

 

Onze producten bevatten onder andere: STOELHOEZEN; TUNNELHOEZEN; VLOERMATTEN; STOELHOEKEN; BEDPLATEN; DASHBOARDMATTEN; DEURPANELEN; ZONNEPANELEN; GORDIJNEN; & LAMPJES

 

Al deze producten zijn van hoge kwaliteit en blijven daardoor jarenlang mooi, omdat de onderdelen speciaal op maat gemaakt zijn. Daarnaast is alles eenvoudig te monteren en demonteren. Ook is de truckstyling makkelijk in onderhoud. 

 

Onze truckstyling is geschikt voor de vrachtwagens van DAF, MAN TGX, Mercedes, Scania & Volvo.

Lees hier meer over Dama Truck Interieur
  • Prettig en veilig gevoel in de cabine
  • Unieke producten
  • Werkplek & verblijfsruimte
  • Goede service
  • Ons team staat voor je klaar!

De missie van Dama Truck Interieur is simpel: we willen dat : iedereen zich met onze truckstyling prettig en veilig in hun vrachtwagencabine voelt. 

 

Met onze unieke producten kan iedere chauffeur zijn of haar sombere cabine eenvoudig omtoveren tot een persoonlijke aangeklede omgeving die niet alleen een werkplek, maar ook een verblijfsruimte is. 

 

Een goede service staat bij Dama Truck Interieur altijd hoog in het vaandel. ONS TEAM STAAT NAMELIJK ALTIJD VOOR JE KLAAR!

 

 

DAMA LEVERT DOOR HEEL EUROPA

Dama truck interieur is gevestig in Sittard en heeft zich de afgelopen jaren ontwikkeld to een van de grootste leveranciers van truckstyling in Europa. 

 

 

Wij leveren niet alleen aan chauffeurs in de Benelux, maar ook in landen zoals Duitsland, Frankrijk, Verenigd Koninkrijk, Zwitserland, Oostenrijk, Italië, Zweden & Noorwegen. 

 

 

Wij bieden een hele goede kwaliteit voor een betaalbare prijs en hiermee onderscheiden we ons op de markt. Wat je budget ook mag zijn, bij Dama Truck interieur vindt je altijd de truckstyling die bij je past. 

Ontmoet het team

Tomek

Tomasz Szrejder

Eigenaar
IMG_4753

Marta Czechowska

Administration & Sales Specialiste (Dutch, English and Spanish)
Basia Sojka

Basia Sójka

Production
Jola Beras

Jola Beraś

Production
Agnieszka Mysiorek

Agnieszka Mysiorek

Sales Specialiste (German, Polish, Czech, Italian)
Bekijk onze producten hier: